2015. július 31. péntek | 31. HÉT | 212. NAP | 09:19 | OSZKÁR, BATÓ

Borzalom Csongrádban: bennégett autójában a fiú

2007. július 08. | 09:14
Fának ütközött egy autó Mindszent és Szegvár között vasárnap hajnalban; vezetője bennégett a járműben, négy utasát súlyos-életveszélyes sérülésekkel szállították el.

Az eddigi adatok szerint a személyautó, amelyben öt huszonéves fiatal ült, Szegvár felől Mindszent felé haladt, amikor egy jobbra ívelő kanyarból kifelé áttért a menetirány szerinti bal oldalra és fának ütközött - mondta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Mind az öt mindszenti fiatal súlyos-életveszélyes sérülést szenvedett; az arra közlekedő autók sofőrjei közülük négyet ki tudtak menekíteni, de ezt követően az autó felrobbant. A kocsi vezetője, egy fiatal fiú a helyszínen életét vesztette -

A sérülteket a mentő Szentesre szállította; az eset körülményeit a Szentesi rendőrkapitányság szakértő bevonásával vizsgálja - tette hozzá a szóvivő.


Forrás: MTI   |   STOP


a rovat további hírei
Az MSZP szerint a korábbiaknál is nagyobb káosz várható a tanévkezdés előtt Kicsit késett a tárca: most indul honlap az önkéntes munka kapcsán Újra lopakodik a forróság, de azért eshet is még Mégsem kell a gyereknek adóazonosító Intézkedési terv készül a Merényi kórház zárt osztályának hiányosságai miatt 16 marhaborjút zsúfoltak a mikrobuszba - állatkínzásért kell felelniük Világháborús bunkert találtak egy óvoda udvarán
címlap »
fotó, videó »
Sztárklikk »
1/5
CHF / HUF

szavazás
címkefelhő