2015. július 29. szerda | 31. HÉT | 210. NAP | 11:28 | MÁRTA, FLÓRA

A neten vadászott: három nőt erőszakolt meg a szexuális ragadozó

2012. szeptember 02. | 17:10
Volt barátnője mellett két másik, a Myspacen "felszedett" nőt is megerőszakolt egy amerikai férfi, akire legalább 15 év börtön vár. A férfi először 18 éves korábban erőszakolt.

A 23 éves férfit három rendbeli erőszakban találta bűnösnek. Jason Ara Erpinar 2007 májusa és októbere között akkori 18 éves barátnőjét erőszakolta meg több alkalommal, majd 2008-ban egy 22 éves nőt hívott randevúra a Myspace közösségi oldalon keresztül. Őt leitatta, majd egy hotelszobában megerőszakolta: a törött fogakkal és ütésnyomokkal felébredő nő bejelentést tett az esetről.

Egy évvel később Erpinar szintén a Myspace-n invitált meg egy 18 éves nőt egy házibulira, ahol aztán megerőszakolta. A férfi először 15 évet kapott, miután bűnösnek vallotta magát, ám vallomását később visszavonta és saját magát képviselte a bíróság előtt. A helyettes államügyész, Mark Birney a legsúlyosabb, 24 éves börtönbüntetés kiszabását kéri majd valószínűleg a férfire, miután megítélése szerint Erpinar egy ragadozó, akit a lehető leghosszabb ideig kell elválasztani a társadalomtól.


Forrás: Los Angeles Times   |   STOP


a rovat további hírei
Vucic: a menedékkérő szerb állampolgárok csak a németek pénzét akarják Németország kész újabb nyugat-balkáni országokat biztonságosnak minősíteni 15 rögtönzött házat romboltatott le az önkormányzat Nagybányán Vesztegetés elfogadásával gyanúsítanak több kórházi vezetőt Stoltenberg: a terrorizmus minden formája elfogadhatatlan MOL-INA-ügy: a horvát újságok az igazságszolgáltatást szapulják Mintegy 200 terroristagyanús személyt figyelnek meg Lengyelországban
címlap »
fotó, videó »
Sztárklikk »
1/5
CHF / HUF

szavazás
címkefelhő