Péntek hajnaltól újra jár Komló és Godisa közt a vonat

2016. július 28. 14:57 2016. júl. 28. 14:57

Péntek hajnaltól már újra beindul a vonatközlekedés Komló és Godisa közt, a csütörtöki heves esőzés miatt alámosódott pályát rendbe tették a MÁV szakemberei.

21:57

A péntek hajnali üzemkezdettől már Godisa és Komló között is megindul a vonatközlekedés, miután a szakemberek helyreállították az esőzések miatt megrongálódott pályát - közölte a Mávinform sajtóügyeletese csütörtök este az MTI-vel.

17:01

A vasúttársaság szakemberei dolgoznak a helyreállításon Godisa és Komló között. Várhatóan estig eltart a munka, az utasoknak addig vonatpótló buszokkal kell utazniuk - olvasható a közleményben.

A Mávinform korábban azt közölte az MTI-vel, hogy a Dombóvár-Bátaszék vasútvonalon Mágocs-Alsómocsolád és Máza-Szászvár között, valamint Godisa és Komló között több helyen alámosta az eső a vasúti pályát.

Korábban írtuk:

A Dombóvár-Bátaszék vasútvonalon Mágocs-Alsómocsolád és Máza-Szászvár között a vasúti pálya egy részén az eső elmosta a pályatest kavicságyazatát. A helyreállításig az utasokat Dombóvár és Hidas-Bonyhád között vonatpótló autóbuszok szállítják - olvasható a közleményben.

Hozzátették: Godisa és Komló között is több helyen elmosta a vasúti pályát a sok csapadék, itt szintén szünetel a vonatközlekedés.

A vasúttársaság szakemberei már dolgoznak a helyreállításon. Várhatóan estig eltart a munka, az utasoknak addig vonatpótló buszokkal kell utazniuk.