Egy adománnyal most egyszerre két emberen segíthet!

2016. december 4. 17:37 2016. dec. 4. 17:37

Hagyományos karácsony előtti szociális vásárjára készül a Szigetvári Kórház. Aki most adományoz, segít a nehéz sorsú betegeken és a kis keresetű kórházi dolgozókon is. Mutatjuk hogyan.

A Szigetvári Kórház évek alatt igazi szociális központtá nőtt ki magát, erről és más szokatlanul jól működő dolgokról itt olvashat.

Most hagyományos karácsony előtti szociális vásárjukra készülnek. A karácsonyi vásárra felajánlott holmikból egyszer jut a nehéz sorsú betegeknek. Aztán a megmaradt holmit itt eladják, így a befolyó pénzből megint csak a rászoruló betegek kaphatnak például tisztálkodáshoz használatos eszközöket. Ugyanakkor nyernek vele a betévedő vásárlók és a javakban szintén nem dúskáló kórházi dolgozók is, hiszen a bolti ár töredékéért juthatnak jó állapotú holmikhoz, karácsonyi ajándékhoz.

A kórház most ehhez az akcióhoz várja a segítséget. Minden feleslegessé vált ép holmit szívesen vesznek, így játékot, kisbútort, konyhai felszerelést, ruhaneműt, cipőt és más egyebet is.

Korábban írtunk már arról, hogy nemrég saját könyvtárat létesített felajánlásokból a kórház. Ennek bővítése folyamatosan napirenden van, így ha valakinek elunt, már nem használt, felesleges könyvei vannak, azért is igen hálásak lesznek.

Ha adományaikat közvetlenül eljuttathatják a kórházba, azt dr. Bender Zsuzsanna várja (+36-30/-334-09-47, [email="bender.zsuzsa@szigetvarkorhaz.hu"]bender.zsuzsa@szigetvarkorhaz.hu[/email]).

Aki ezt nem tudja megoldani, de pécsi, és szívesen segítene a kórháznak, a felajánlott holmit juttassa el a Pécsi STOP szerkesztőségébe (Búza tér 6/B., Tudomány és Technika Háza, földszint 4.), innen a kórház már megoldja a szállítást.