Neves művészekkel tart Valentin-napi koncertet a Pannon Filharmonikusok

2017. január 21. 09:51 2017. jan. 21. 09:51

Polyák Lilla énekesnő és David Yengibarian örmény harmonikaművész is közreműködik a Pannon Filharmonikusok (PFZ) Valentin-napi koncertjén február 14-én este a pécsi Kodály Központban - közölte az együttes az MTI-vel.

Mint írták, a zenekar Astor Piazzollának, a "szenvedélyek latin mesterének" műveiből válogat a hangversenyen, amelyen Solymosi Péter, a PFZ trombitaművésze szintén szólistaként lép a közönség elé.

A közlemény szerint a musicalek világából jól ismert, Gundel-díjas Polyák Lilla számára is különlegesnek ígérkezik a hangverseny, ugyanis ő eddig még nem énekelt Piazzola-szerzeményeket.

Az örmény harmonikaművész pedig első alkalommal lép színpadra szimfonikus nagyzenekarral az esten, amelyen két saját szerzeményét is előadja - tették hozzá.

Felhívták a figyelmet arra, hogy a Pannon Filharmonikusok idén is kedvezményekkel várja a párokat Valentin-napi hangversenyén. Kizárólag személyes ügyintézéssel, a Kodály Központ jegypénztárában lehetőség van páros jegy vásárlására három árkategóriában.