Eltiltották őket, mégis vezettek

2017. január 22. 12:16 2017. jan. 22. 12:16

Ketten vezetői engedély nélkül, járművezetéstől eltiltás hatálya alatt közlekedtek Somogy megyében, a rendőrök szabálysértési őrizetbe vették őket.

A járőrök 2017. január 21-én 13 óra 10 perckor Kaposváron ellenőriztek egy helyi gépjárművezetőt, aki nem rendelkezett vezetői engedéllyel, mert a Kaposvári Járásbíróság eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök a 28 éves K. Krisztiánt előállították a rendőrkapitányságra, járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették.

A körzeti megbízottak 2016. január 21-én 21 órakor Balatonföldváron igazoltattak egy 43 éves budapesti sofőrt és megállapították, hogy nem rendelkezett vezetői engedéllyel, mivel a Fővárosi Törvényszék korábban már végleg eltiltotta a járművezetéstől. Az egyenruhások K. Kingát előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették - olvasható a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.