Élménycumiztatást hoz a húsvét

2017. április 13. 14:18 2017. ápr. 13. 14:18

Többek között, de faraghatunk fanyuszit és vattabárányt, lesz udvari bűvész és tojáskeresés, hogy mást nem mondjunk – itt szórakozhat a családjával a hosszú húsvéti hétvégén.

Mohácsi emlékhely, Ős-Dráva

A Duna-Dráva Nemzeti Park több bemutatóhelye is nyitva tart az ünnepek teljes időtartama alatt, ilyen például az abaligeti Denevérmúzeum, a Mohácsi Nemzeti Emlékhely, a Pintér-kert Pécsett vagy az Ős-Dráva Látogatóközpont. A részletes nyitva tartást itt tekintheti meg.

Fakanálbáb, vattabárány

A ZSÖK-ben sem maradnak el a húsvéti programok, vasárnap délután és hétfőn egész nap lehet gyereket-unokát eregetni és edzeni a kézügyességét.

Palkonyai családi nap

Szombaton a kies Palkonyán már délelőtt tíztől várják a családokat játszósarokkal, bohóccal, játékokkal, foglalkozásokkal és egyebekkel. Részletek itt.

Ökoparki báránycumiztatás

Vasárnap Bükkösdön kisbárányok cumis élményetetésével indul a program már fél tízkor, de lesz tojáskeresés, nyuszifaragás és jutalomlovaglás is, az alábbiak szerint.

Húsvét a várban

Siklóson a várba várják vasárnap a családokat, reggel kilenctől este hatig lesz Tojásfestés, állatsimogató, kézműves foglalkozás, huszárok, lovashintó és fellép az udvari bűvész is.

A misztikus Emmausz

Bólyban hétfőn kinyitják a gazdák a pincéiket és így ünneplik a tavaszt. Az Emmausz-járáson délután programok is lesznek, de ha nem lennének, ez akkor is egy pompás program lenne, úgyhogy irány a pincenegyed!

Ha meg egyszerűen csak a természetbe vágyik: a Mecsekben még érdemes talán körülnézni a medvehagymázós helyeken, biztosan akad még szép levél.