Ingyenes masszázzsal avatják az új székházat

2017. május 5. 08:26 2017. máj. 5. 08:26

Ahogy azt megígérték: az MSZP új Pécs-kertvárosi székházában nem csak politikai, de közösségi eseményeket is tartanak. Utóbbiak sorát egészségnap nyitja szombaton véradással, szűrővizsgálatokkal és ingyenes masszázzsal.

Mint ismert, a szocialista párt a Tüzér utcai székházából egy kisebbe költözött: új székházukat Kertváros szívében, a Diana téren rendezték be.

Tóth Bertalan, a párt parlamenti frakcióvezetője akkor azt mondta: szeretnék, ha nem csak pártszékház lenne, hanem egyfajta közösségi- és szolgáltatóház is a jól megközelíthető ingatlan. Terveik szerint a különböző korosztályokat megszólító rendezvények mellett például jogsegélyszolgálatot is indítanának az új irodában.

A közösségi programok nyitánya a Kertvárosi egészségnap nevű rendezvény lesz május 6-án, szombaton, ahová főleg azokat várják, akik beteg embertársaikon segítenének, vagy saját egészségük miatt aggódnak.

Fél tíz és fél egy között véradásra hívják a vállalkozó szellemű és segíteni vágyó önkénteseket. Egy és két óra között szűrővizsgálatokkal és Cserfainé dr. Kovács Ágnes doktornő egészségügyi és életmód tanácsaival várják az érdeklődőket. Lóri, a masszőr a rendezvény ideje alatt ingyen frissíti fel a csomókba rendeződött izmokat és makacskodó ízületeket, a gyerekek pedig kifestőkkel és színezőkkel múlathatják az időt.

Ha szívesen adna vért, de kétségei vannak, hogy megteheti-e, itt utánanézhet.