Tapló muszlimos poént nyomott Balog emberminiszter Harkányban

2017. május 25. 11:37 2017. máj. 25. 11:37

A miniszter Harkányban tartott fórumot, a fő téma a bevándorlás volt. Aki eddig nem látta valamelyik közösségi oldalon a bunkó poént a muszlimok és a keresztények hatékony szétválogatásáról, most meghallgathatta az EMMI vezetőjétől, aki egy egyházi vezetőt idézett.

Balog Zoltán Harkányban, a terehegyi faluházban tartott fórumot május 23-án - derült ki a Harkányi Hírek cikkéből. A téma természetesen a migráció volt – miniszterek, államtitkárok és UFO-zaklatta szakértők ma elsősorban ezzel a témával járják az országot. A mostani fórum résztvevője volt Nagy Csaba, a baranyai önkormányzat elnöke is.

Balog hosszan beszélt a családról, az értékek védelméről, majd a bolygón – meglehet, hogy az egész galaxisban, de erre nincs adat – egyedülálló üldözött keresztények megsegítéséért felelős helyettes államtitkárságról és munkájáról beszélt. A szerv egyik feladatául azt tűzték ki, hogy magyarországi iskolákban ösztöndíjas helyeket teremtsenek üldözött közel-keleti keresztény diákoknak. Igen ám, de nem lehet csak úgy megkülönböztetni embereket, ha már humanitárius tevékenység. De akkor hogy döntsük el, hogy muszlim vagy keresztény az ide érkező diák? – tette fel a kérdést a miniszter.

Akkor most tessenek kapaszkodni, jön a válasz:

„Na erre kaptam egy jó tanácsot, nem mondom meg, hogy kitől, nehogy véletlenül megtámadják az illetőt – ez egy egyházi vezető volt. … Hívjátok be a jelentkezőt, ültessétek az asztalhoz, kínáljátok meg egy pohár pályinkával meg egy kis szalonnával. Ha iszik, megeszi, akkor biztos nem moszlim.”

Íme, 13 perc 18 másodpercnél érkezik a vicceskedés:

Balog Zoltán 2017 januárjában a 16 emberéletet követelő veronai buszbaleset és a frissen kinevezett mentőszolgálat-vezető kapcsán sütött el egy ugyancsak frenetikus poént holmi tűzkeresztségről. Néhány éve mélyszegénységben élő gyerekeket és magát hozta kellemetlen helyzetbe a Hiltonban, nemrég pedig a mentők alacsony fizetésével viccelődött.

És azért ez sem volt rossz. Hogy milyen egyház vezetője lehetett a hiperhumor atyja, csak találgatni tudunk, de a Krisna-tudatúak közössége és a Kelta-Wicca Hagyományőrzők Egyháza is nagyon gyanús.