Hoppál olyat bezzegkomlózott, hogy Budapest belesárgult

2017. június 17. 15:01 2017. jún. 17. 15:01

Felvirágzás, siker, kulturális központ. Egyebek mellett ezeket a szavakat használta Hoppál Péter kulturális államtitkár Komlóval együtt.

Boldogok a komlóiak, mert övék a felvirágzás, a fesztiválokra adott tízmilliós állami támogatás és a kulturális központság és mert rájuk tapadnak az irigy tekintetek.

Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár, miután felsorolta, hogy mely fesztiváljaira kapott Komló tízmilliós állami támogatást, a következő szavakra ragadtatta magát:

„A színvonalas fesztiválélet felvirágzásának jó példája tehát a térség kulturális központtá növekvő városa, Komló. Jó szívvel javasoljuk a többi városnak is Komló és a komlóiak sikertörténetét, a vidék esélyegyenlőségének megteremtésében szerepet játszhat a kulturális fesztiválok jó megszervezése. A komlóiaknak további sikereket kívánunk, és örülünk annak, hogy a példás megszervezések mellé barátságos vendégszeretetükkel is hozzájárulnak a komlóiak a fesztiválok sikereihez.”

Alighanem a Parlament igen messze van attól a Komlótól, ahonnan az elmúlttízévben 3000-en költöztek el. De hát akkor is, ne már…