Üvöltözős tükörlerúgás lett a belvárosi koccanásból

2017. június 15. 09:28 2017. jún. 15. 09:28

Nem sikerült civilizált módon menedzselni egy koccanásos balesetet a pécsi belvárosban: a kárvallott mérgében lerúgta a beledurrant kocsi tükrét, és üvöltözött is egy sort.

A Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat egy férfi ellen, aki egy közlekedési vita miatt lerúgta vitapartnere autójának tükrét.

Mint írták, a férfi még áprilisban Pécs belvárosában közlekedett autójával, mikor az egyik kereszteződésnél a lámpa pirosra váltott, ezért autójával megállt. A mögött haladó autó sofőrje is fékezett, azonban nekicsúszott az előtte álló gépkocsinak.

A vádlott ekkor kipattant a kocsiból, a mögötte állóhoz ment, közben hangosan szidalmazta a vétkes sofőrt, az autóhoz érve pedig annak bal oldali visszapillantó tükrét lerúgta. Ezután a férfi fenyegetőzve kiabált a sértettel, miközben két kézzel tenyérrel ütlegelte a gépkocsi tetejét, szélvédőjét.

A koccanásban ludas sofőr mindettől nem volt boldog, meg is ijedt rendesen, a mögöttük megálló autó sofőrjétől kért segítséget, valamint a rendőröket is kihívta, az indulatos sofőrt pedig elővették garázdaság miatt.