Borzalmasan kibabrált a 25 éves nő a 79 éves férfival

2017. július 5. 10:57 2017. júl. 5. 10:57

Pénzt, utazási igazolványt és használati tárgyakat lopott el egy nő az őt befogadó idős férfitől Komlón, most mehet a bíróságra.

Lopás és más bűncselekmények miatt nyomozott a rendőrség az ellen a 25 éves öreglaki nő ellen, aki néhány hónap leforgása alatt több alkalommal lopta meg egy férfi ismerősét.

A nőt akkor fogta el a rendőrség, amikor 2016. november 17-én szállásadója nadrágzsebéből lopott el tízezer forintot, de a férfi észrevette, és visszakövetelte tőle a pénzt. A 79 éves férfival a nő ekkor egy banki meghatalmazást is aláíratott, így még a bankszámlájához is hozzáfért volna, ha a sértett le nem leplezi szándékát.

A gyanúsított a nyomozás során beismerte tettét, és azt is elmondta, hogy már korábban is lopott az idős férfitól, illetve elfogásakor már egy hónapja használta a férfitől korábban lopott utazási igazolványt is. A lopott tárgyak egy részét a rendőrök lefoglalták, és visszaadták a tulajdonosnak. A gyanúsított ellen összesen nyolc rendbeli jogsértés megalapozott gyanúját tárta fel a rendőrségi vizsgálat.

A nyomozást a Komlói Rendőrkapitányság a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.