Sétálni hívta egy prosti a Komlói úton, hát nem kirabolták?

2017. augusztus 11. 09:42 2017. aug. 11. 09:42

Rendőrt hívott egy sátorhelyi férfi, miután egy, az átlagosnál szexuálisan jóval nyitottabb nő rátámadt, és kirabolta a Komlói úton.

Egy férfi kért segítséget a rendőröktől augusztus 10-én 16 óra 15 perckor azért, mert Pécsett egy nő megverte, és még a pénzét is elvette.

A hatóság tájékoztatása szerint az 54 éves sátorhelyi férfi a rendőröknek elmondta, hogy percekkel korábban a szegény ember vöröslámpás negyedében, a Komlói úton leszólította egy ismeretlen nő, aki sétálni hívta, később pedig, szigorúan a rendőrségi szakzsargont idézve

[size="20"]szexuális szolgáltatást ajánlott neki.[/size]

Ezt az ajánlatot hősünk csípőből visszautasította, de ezt a nő nem viselte jól. Ellökte és meg is fojtogatta kicsit a férfit, a kezébe harapott, majd elvette 16 ezer forintját, és elfutott.

A férfi felhívta a rendőröket, hogy vele bizony csúfat tettek. A rendőrök jöttek, keresték a csúfat tevőt, akit két órán belül el is fogtak. A nő ellen őrizetbe vétele mellett a Pécsi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.