Dolgos politikus: lépcsőt ad át, bérletet vesz, alapkövet rak le Páva Zsolt

2017. szeptember 11. 15:59 2017. szept. 11. 15:59

Páva Zsolt kitörni látszik a karanténból, kedden ugyanis alapkövez, lépcsőt ad át, beszél, bérletet vesz. Utóbbit a Pécsi Nemzeti Színházban, ahol információink szerint még mindig nincs minden rendben az önkormányzattól érkező támogatással.

Páva Zsolt kedden felpörgeti a politikusi megtekintések és átadások sorát, az utóbbi hetek után - mikor elrakták szem elől - szinte már meglepőnek mondható a programkavalkádja.

Délelőtt 11 órakor lépcsőt ad át két államtitkár (jó, az egyik csak helyettes) segédletével a pálosok templománál, délután egykor "hű" padavanjával, Őri László kultúráért felelős alpolgármesterével fog bérletet venni az idei évadra a Pécsi Nemzeti Színházban, kettőkor Balog Zoltán emberminiszterrel alapkövet tesznek le. Fél négytől pedig részt vesz a legendás kosaras, Horváth Judit szobránál egy koszorúzáson.

Úgy tűnik, Páva Zsolt polgármestert kiengedték a politikai karanténból, amibe még a nyár végén került az 5, ja nem, 7,5 milliárd forintos hiány miatt, a Csizi-csapat elengedte kicsit a gyeplőt, hadd látsszon úgy, van megválasztott polgármestere a városnak. Gyorsan körbe is pakolták mindenféle potentátokkal, helyettes és nem helyettes államtitkárokkal, miniszterrel, szekundál majd neki rektor és alpolgármester is - ázsiója és súlya lesz a megjelenésének.

Mindez nagyon szép és dicséretes igyekvés, azonban nem tudunk szó nélkül elmenni a Pécsi Nemzeti Színházban tervezett bérletvásárlás mellett. Információink szerint ugyanis még mindig nincs minden rendben az önkormányzati támogatás átadásával a színház felé.

Így pedig kissé pikánsnak ígérkezik a nagy bérletvásárlás.