Nincs nyomasztóbb Hoppál Péter bizottságánál

2017. szeptember 14. 15:22 2017. szept. 14. 15:22

Pedig vannak nyomasztó dolgok a szebb napokat látott Pécsen. Hoppál Péter egy bizottság élén lovagolva indul a milliárdok nyomába. Mutatjuk, hogy mi ezzel a nagyon nagy baj.

Így emlékezett meg az egy hete tartott tüzes kis közgyűlés újabb bizottság felállításáról szóló részéről az önkormányzat portálja:

„Páva Zsolt polgármester napirend előtt szólt a közgyűléshez, azt hangsúlyozta, valós analízisre van szükség ahhoz, hogy kiderüljön, miként áll az önkormányzat gazdasági helyzete, és milyen okok vezettek ide. A városvezető közölte, kérésére Hoppál Péter országgyűlési képviselő vezetésével egy tényfeltáró bizottság alakul, amely a gazdasági helyzetet és az ide vezető okokat is bemutatja.”

És így:

„Hoppál Péter országgyűlési képviselő közölte, megtisztelő a felkérés, amit elfogad, hiszen képviselőként felelősséget visel a városért és az itt élőkért. … A képviselő egyetértett a polgármesterrel, hogy adósak az okok kimutatásával, amelyek a jelenlegi helyzetet megalapozták.”

Hogy mi ezzel a gigantikus gebasz, az kiderül az akkor még Mészáros-mentes Bama (Új Dunántúli Napló) cikkéből 2011 decemberi cikkéből:

„Vizsgálóbizottság felállítását fogja kezdeményezni a decemberi közgyűlési ülésen Pécs hihetetlen mértékű eladósodottsága miatt Hoppál Péter, a Fidesz pécsi elnöke.”

Ilyen ez a gonosz internet, mindent megjegyez. Akkor nézzük a lehetőségeket:

  • Hoppál Péter elfelejtette, hogy hat éve már létrehozott egyszer egy ilyen bizottságot, ami azért nagy baj.
  • Hoppál Péter és az előző bizottság trehány munkát végzett.
  • Hoppál Péter az előző bizottságot nem is hozta létre, átverte a pécsieket.
  • Hoppál Péter és az előző bizottság óta a Fidesz van hatalmon Pécsett és az országban, és bár a régmúltba mutogat, valahogy mégis saját magukban keresné a hibát ezzel az új bizottsággal a bizottságfétises politikus.
  • Hoppál Péter teljesen hülyének és amnéziásnak nézi a pécsieket.
  • Mindent összevetve nehéz eldönteni, hogy melyik lehetőség szexibb.