Karambol a 6-oson Bodánál - egy halott, hét sérült

2017. szeptember 23. 20:44 2017. szept. 23. 20:44

Két autó csattant szombaton öt perccel 20 óra előtt a 6-os főút bodai elágazójánál, a mentés idejére teljesen lezárták az érintett szakaszt. A balesetben egy ember elhunyt, heten megsérültek, közülük hárman súlyosan.

A Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleménye szerint a 6-os főút bodai/bicsérdi elágazásánál történt baleset következtében egy ember elhunyt.

"Frontálisan ütközött össze két gépkocsi a 6-os főúton, a bicsérdi elágazásnál. Az ütközés következtében az egyik autó egy fának csapódott.

A balesetben egy ember életét vesztette, hárman súlyos, négyen könnyű sérüléseket szenvedtek. Egy súlyos sérültet a pécsi hivatásos tűzoltók emeltek ki az egyik járműből. Az érintett útszakaszt lezárták a hatósági beavatkozás idejére" - olvasható a közleményben.

Korábban írtuk:

A rendőrség közlése szerint két személygépkocsi ütközött eddig tisztázatlan okból és körülmények között szeptember 23-án 19 óra 55 perckor a 6-os számú főúton Pécs és Szentlőrinc között, a bodai elágazó magasságában.

A balesetben a tájékoztatás szerint négyen megsérültek.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat Szentlőrincnél és a Bicsérdi elágazónál alsóbbrendű utakra terelik.