regisztracio

 
 

Felhasználó adatok

Felhasználónév Email Megjelenített név 

Személyes adatok

Vezetéknév Utónév Születési dátum Neme 

Kép

Feltölt 

Kapcsolat

TelefonszámCsak számokkal, országkóddal együtt, pl: 36991234567 

Cím

Ország Irányítószám Település Utca / házszám 
Feliratkozás hirlevélre 
 

Felhasználói oldalról

A Pécsi STOP és az ehhez kapcsolódó összes szolgáltatás az ingyenes regisztrációhoz adatokat kér be és tárol a rendszeren. Ezen adatok a szolgáltatások igénybevételéhez szükségesek, melyekből statisztikai kimutatásokat készítünk a szolgáltatásainkat igénybe vevő felhasználókról.

Az adatok tárolásánál mindig a lehető legnagyobb biztonságot alkalmazzuk,hogy ezek harmadik személy, illetve illetéktelenek kezébe ne kerülhessenek.

Az üzemeltető statisztikai összegzést készít a rögzített adatokból, ezen kimutatások végeredménye csak statisztikai formában készülhet el, mely nem alkalmas egyedi azonosítókhoz való kapcsolására.

Ezen statisztikai adatok a szolgáltatások fejlesztésekhez illetve a hirdetési felületek értékesítéséhez szükségesek.

Látogatói oldalról

A Pécsi STOP és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások a látogatókról rögzítik (IP cím, böngésző típusa, stb.) az adatokat, melyekről az üzemeltető statisztikai kimutatásokat készít csak statisztikai formátumban.

Üzemeltető az adatok tárolásánál a lehető legnagyobb biztonságot alkalmazza, hogy az adatok illetéktelenek kezébe ne kerülhessenek.

Az üzemeltető statisztikai összegzést készít a rögzített adatokból, ezen kimutatások végeredménye csak statisztikai formában készülhet el, mely nem alkalmas egyedi azonosítókhoz való kapcsolására.

Ezen statisztikai adatok a szolgáltatások fejlesztésekhez illetve a hirdetési felületek értékesítéséhez szükségesek.

A Pécsi STOP és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások adatközlése

Felhasználói és látogatói oldalról egyaránt

Üzemeltető a fentebb említett statisztikai adatokat kivéve adatokat harmadik fél részére semmilyen formában át nem ad.

A Pécsi STOP és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások hivatkozásai

A Pécsi STOP tartalmaz hivatkozásokat más oldalakra is. Az üzemeltetőnek nem áll és nem is állhat kontrollja alatt ezen oldalak adatközlése, így ezen oldalak adatközléséért, valamint ezen oldalak személyiségi jogokban való eljárásáért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem tud vállalni.


Szerzői jogok

A pecsistop.hu webszájton ("lap") található tartalom az MSH Média Kft. ("kiadó") szellemi tulajdona.

Az MSH Média Kft. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

Az MSH Média Kft. oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az MSH Média Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő

nem módosítja az eredeti információt, a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

A pecsistop.hu domainnév, valamint a "pecsistop.hu" név szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag az MSH Média Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

A hírügynökségek honlapunkon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

Az MSH Média Kft. pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi Feltételeket 
  Ellenőrzőkód