Kövér László: az abnormalitás erői el akarják törölni a zsidók és a keresztények hitét

2024. április 28. 13:30 2024. ápr. 28. 13:30

„2010 óta Magyarország a bizonyíték arra, hogy a normalitás társadalmi többsége demokratikus módon politikai többséget tud szerezni, és azt demokratikus módon meg is tudja őrizni.” Ezt mondta Kövér László a CPAC konferenciájának gálavacsoráján a Mandiner szerint.

A házelnök, aki egyben a rendezvény fővédnöke is, az Operaházban tartott eseményen arról beszélt, hogy „az abnormalitás erői globálisan lépnek fel ellenünk”, ezek az erők destabilizálni akarják az Egyesült Államokat, minden európai nemzeti államot és Izraelt is, dehumanizálni akarják az amerikai, az európai és az izraeli embereket. Kövér szerint az abnormalitás erői azt üzenik, Isten csak mítosz, a haza csak illúzió, a család csak teher. „Nekünk, a normalitás erőinek az Isten, a haza és a család olyan megtartó valóság, amely legfőbb értelmét adja az életünknek.” Magyarország szerinte egyenesen „a normalitás európai főhadiszállása” – írja a Telex.

Kövér hangot adott annak a véleményének, hogy az abnormalitás erői el akarják törölni a zsidók és a keresztények hitét. Amerikát el akarják venni az amerikaiaktól, Európát pedig az európaiaktól azért, hogy Soros Györgynek és társainak adják. Kövér szerint viszont összefogással és hatékony cselekvéssel „mindenhol legyőzhetjük a luciferiánusokat!”

Forrás: Telex