Tragikus karambol Kakasdnál, meghalt egy kisgyerek - frissítve

2016. augusztus 6. 10:33 2016. aug. 6. 10:33

Pénzszállítóval ütközött egy személyautó Kakasd közelében a 6-os főúton, mentőhelikopterre is szükség volt. A baleset helyszínénél kora délutánig terelték a forgalmat, a tragikus esetben meghalt egy ötéves kisfiú.

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a baleset a Sötétvölgyi elágazó Szekszárdhoz közelebbi oldalán történt szombat délelőtt.

A személyautóban öten utaztak, négyen súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedtek, két embert a szekszárdi és bonyhádi hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadítottak ki a járműből. A pénzszállító vezetője könnyebben sérült. A sérültek ellátásához mentőhelikopter is érkezett. A személyautó ötödik utasa, egy ötéves kisfiú olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A műszaki mentési és helyszínelési munkálatok ideje alatt teljes útlezárás van a főút érintett szakaszán, mely várhatón hosszabb időt fog igénybe venni. Kerülni a siófoki elágazónál Zomba felé, Bonyhádnál pedig vagy Szálka, vagy Zomba felé lehet.

[h="4"]Frissítés: újra járható a balesettel érintett útszakasz[/h]

Ismét teljes szélességében járható a 6-os főút Szekszárd és Kakasd között, ahol szombat délelőtt halálos közlekedési baleset történt - közölte délután a honlapján a rendőrség.