Ennél tahóbb pécsi parkolást még nem láttunk

2016. november 16. 13:58 2016. nov. 16. 13:58

A bunkó parkolás koronázatlan királyai dugították el a Tudásközpont parkolóját szerdán, de úgy, hogy azt kitalálni sem lehetett volna jobban.

Rengeteg autós favorizálja a Tudásközpont libegő térkövű, helyenként felpúposodott burkolatú, időnként világítás nélküli ingyenes parkolóját, ebből kifolyólag megszokott, hogy vadászni kell a helyekre.

Az is megszokott, hogy időről időre fel-feltűnnek a sofőrtársadalom olyan díszpéldányai, akik a sorok végén, a kialakított helyeken kívül hagyják a kocsikat, izgalmassá téve ezzel a kanyarodást.

A most szerdai állapotok viszont bőven felülmúlták a fent említett helyzeteket. A parkoló Tudásközponthoz legközelebb eső szakaszát ugyanis úgy teleparkolták, hogy nem lehetett elkanyarodni a többi sorba. Sorban érkeztek az autósok, akik sorban kezdtek el kitolatni a sorból, mivel úgy elállták az utat autóstársaik, mintha legalábbis valami blokádot szerettek volna felállítani.

Ez már valahol művészet:

Ha valaki a lépcső felé tartott gyalog, vagy onnan jött le a fal mellett, át kellett küzdenie magát egy terepjárón:

A Tudásközpontba belépve kiderült, hogy a szokatlanul sok autó azért áll most a parkolóban, mert az épület konferenciatermében a Baranya Megyei Mérnöki Kamara tart éppen Megyei Mérnök Napot.