Üdvözöljük a Facebookon Tiffán Nem Feltört Zsoltot!

2016. november 27. 09:47 2016. nov. 27. 09:47

Rákeresett mostanában a Facebookon Tiffán Zsolt profiljára? Akkor látnia kellett ezt a furcsaságot!

Olyan régen gerjesztett már országos felbolydulást egy Facebook-bejegyzésével Tiffán Zsolt, ezért gondoltuk, megnézzük, mi történik most a fideszes országgyűlési képviselő virtuális háza táján.

Az Ős-Dráva kapitányára rákeresve azonban meglepődve konstatáltuk, hogy Tiffán Zsolt helyett egy Tiffán Nem Feltört Zsolt profilt dob elénk az oldal.

El is gondolkodtunk azon, hogy ez még az ő profilja-e, vagy netalántán valaki viccet merészel-e csinálni a közösségi médiát elképesztően érző borász-politikusból. Abból, aki itt mondta meg, hogy hol is a helye a nőknek, itt töketlenezte le a siklósi városvezetést, itt bolsevikozott egy jóízűt (ez a bejegyzés reggelre rejtélyes módon köddé vált), és itt görényezte le Berkecz Balázst, az Együtt politikusát.

Az is eszünkbe jutott, hogy esetleg galád módon feltörték a profilt. Pont úgy, mint nyáron, a foci Eb nyitányaként játszott Franciaország-Románia meccs előtt. Akkor ugyanis a politikus oldalán olyan poszt jelent meg, amiben a románok Európa kurváinak, a franciák Európa zsúrpubijainak (szöveghűen idézve: "zsúrpubibai") lettek elmondva. A poszt reggelre eltűnt, Tiffán pedig titokzatos profilfeltöréssel magyarázta a keresetlen mondatokat.

A nyári eset óta nem lehetett a fentiekhez hasonló Tiffán-poszttal találkozni a Facebookon. A némaságot egyszerűen nem tudjuk hová tenni. Ahogy a most felfedezett profilt sem. 30Y-osan: "Szóval ennyit a lázadásról"?