X-Faktor 2017 – Pécsre és Siklósra várják a héten a jelentkezőket!

2017. március 14. 16:01 2017. márc. 14. 16:01

A legnagyobb hazai kereskedelmi tévé népszerű tehetségkutató műsora, az X-Faktor idén is megtelik jó torkú énekesekkel. Ha szerinted Te is ilyen vagy, és Baranyában élsz, akkor köszörüld a torkod: a műsor szerkesztői március 15-én, szerdán este Pécsen, március 17-én pedig Siklóson várják a vállalkozó szellemű énekeseket.

Az X-Faktor az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb énekes tehetségkutató showműsora, amely ismét teret ad a tehetségeknek. Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi és Opitz Barbara után 2017-ben ismét kiadó a legjobbnak járó dicsőség. A héten pedig éppen két baranyai városban.

A tévécsatorna közleménye szerint március 15-én, szerdán 18 órától a pécsi Trafikban, március 17-én, pénteken 20 órától pedig a siklósi Mediterrán Sörözőben tartanak meghallgatást a műsor szerkesztői. A jelentkezőknek érdemes több számmal is készülni a castingra, és a hozzájuk tartozó zenei alapot magukkal vinni pendrive-on vagy CD-n a helyszínre.

Még több információt a meghallgatásról az X-Faktor hivatalos Facebook-oldalán, a pécsi casting eseményénél, a siklósi casting eseménynél, valamint a +36-30-364-3500-ás telefonszámon kaphatnak az érdeklődők.