Fodor Ibolyát Isten, a hit és a méltóság védi

2017. május 15. 13:06 2017. máj. 15. 13:06

Többek között. Meg visító komcsi bagázsról írt a Facebookon, akik „megnyerik nekünk a választást”. De kik azok a „mi”? Csak nem a Fidesz, ami bő két éve még szabadult tőle?

Fodor Ibolya vasárnap erőset posztolt Facebook-oldalán. (Sajnálattal vettük, hogy a posztot azóta eltávolította.) Írásából érződik, hogy akkor még nem gondolta, hogy az országos média Mészáros- és Habony-mentes részén vadlóként vágtat végig, hogy Páva Zsolt a Pécsi Értéktár Bizottság tagjául javasolja.

A poszt nagy részében portálunkat és olvasóinkat pocskondiázza (gondolom, de nem akarunk nagyképűek lenni, amúgy akkor húzhatnánk le a rolót, ha hirtelen méltatni kezdené a munkásságunkat – a szerk.).

Ez nyilván kicsit sem izgalmas, ám maga a poszt azért rejt igazgyöngyöket.

Például:

„csak hátra kell dőlni és kávézgatni, megnyerik ők nekünk a választást :)”

Az ők a korábban említett visító komcsi bagázs, akiket frusztrált ocsmányszájúként is említ. Ez sem izgalmas. Az viszont igen, hogy kire gondol Fodor, amikor arról ír, „nekünk”? Hacsak nem a pártjukból kiugrott/kirúgott és most független képviselők laza szövetségére, akkor az egyetlen tippünk a Fidesz. Ám akkor valószínűleg elfelejtette, hogy ezzel kapcsolatban 2014 decemberében még így írt Decsi István, aki akkor a párt frakcióvezetője volt a pécsi közgyűlésben, ma pedig alpolgármester:

„Elfogadjuk Fodor Ibolya kilépését a frakcióból, egyúttal nem tudjuk elfogadni és támogatni, hogy megtartaná a mandátumát és független képviselőként dolgozna tovább a pécsi közgyűlésben.

Tisztelettel arra kérjük Fodor Ibolyát, hogy mondjon le mandátumáról, és tegye lehetővé, hogy a kertvárosiak minél előbb új képviselőt választhassanak meg!

Mert így kívánja a tisztesség és a becsület.”

Aztán még ilyeneket írt Fodor:

„Hajrá Magyarország! A méltóság, a hit a mi oldalunkon!”

valamint:

„Isten velünk, ki lehet ellenünk?”

Hogy csak pár gyöngyszemet emeljünk ki.

Íme a poszt teljes terjedelmében:

A Pécsi STOP a pécsi városvezetéshez és Páva Zsolthoz, valamint Fodor Ibolyához fordul kérdéseivel a vasárnap kiszivárgott bizottsági kinevezéssel kapcsolatban.

[vote="18"]