Feltalálták a tolnai rendőrök az időutazást?

2017. július 28. 13:04 2017. júl. 28. 13:04

Már pénteken megjelent egy szombati dátummal közzétett hír a rendőrség honlapján, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közlendőinél. DeLoreanre cserélték volna a rendőrségi Astrákat?

Egyszeri médiamunkásként az ember folyamatosan szkenneli a rendőrség weboldalát, mely a régi dizájnnal sem volt egy leányálom, de most, miután ráncfelvarrás foganatosítására került sor (leginkább a fentebb említett, szerencsétlen sorsú médiahelóták sérelmére), azóta olyan szórakoztató a hatósági hírvadászat, mint a Zuzu Petalssal történő beszélgetés.

Van, amikor az ember hiába nézi árgus szemmel a kékebbnél kékebb hírek gyűjteményét, nem lát friss sorokat a kiszemelt megyénél, de mikor órák múlva visszakattint, azzal szembesül, hogy a hír már rég ott csücsül - legalábbis a dátum szerint. Ilyenkor több minden szokott átcikázni a szerkesztő agyán, hogy pontosan mi, azt nagyban befolyásolja az aludt órák mennyisége, valamint két kávé között eltelt idő.

Most viszont az ellenkezője történt: nem a múltat javították ki, amúgy "mi mindig is Keletázsiával álltunk háborúban"-jelleggel, hanem megmutatták ma, mi lesz holnap. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság lefrissebb helyi hírei között így péntek délben feltűnt egy hír, mely a dátum szerint csak szombat hajnalban jelent meg. Hiba a Mátrixban? Tesztelik a hatósági DeLoreant? Továbbra is irtó fura a honlap?

Már halljuk is a szirénát: