Kaki-puki-böfi: sértéskampányt indít a Fidesz

2017. augusztus 21. 14:56 2017. aug. 21. 14:56

Tájékoztató kampányt indít a Fidesz, hogy minden magyar nyugdíjas pontosan tudja: a Jobbik elnöke milyen sértésekkel árasztotta el őket. Fáklyával mutat utat a párt a lángoló lelkű időseinknek.

„Telefonos és e-mailes tájékoztató kampányt indít hétfőn a Fidesz, hogy informálja a nyugdíjasokat arról, milyen megengedhetetlen kifejezéseket, sértő jelzőket használt a magyar nyugdíjasokra Vona Gábor, a Jobbik elnöke” – írja a, na, mondd már, hát az MTI. Mindig a rohadt Pravda ugrik fel.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: Vona Gábor bocsánatkérésére egy hónapja várnak. „… azonban nem várhatunk tovább. Az a véleményünk, tájékoztatni kell az embereket arról, mi hangzott el, miket mondott a Jobbik elnöke - mondta Hidvéghi Balázs.”

Szóval az van, hogy Vona Gábor láthatóan egy Wehrmacht különítményt szállító páncélvonattal gázolt bele a magyar nyugdíjasok lelkébe. Ha nem esett le, mikor, vagy már régen volt: a Tusványoson hörgő-röfögő, földre tepert tiltakozó lányt szandiban megtaposó nénikről és bácsikról szólt a Jobbik elnöke, így:

Nos, aki ezen úgy istenesen meg akart sértődni, már nyilván megtette. Na de mi van azokkal a nehézsorsú idősekkel, akiknek nem adatott meg ez a megsértődés, vagy megadatott, de ellopta a Soros? Mi van azokkal az idős hölgyekkel és urakkal, akik már úgy szentségesen megsértődnének, de nem tudják, min kell? Akik, ha hajnalban az unokák ordítva felkeltik őket, nem tudják az összes Vona-féle sértő jelzőt felsorolni?

Nos, a Fidesz őket sem hagyja az út szélén, hanem tájékoztatja őket, egy kampány során, rohadjak meg, ha nem közpénzből ezt is. Így aztán, akik nem látták a Facebookon, mit írt a Vona, meg se a templomban, se a fonóban nem mesélte el neki a szomszéd Etelka, vagy a kocsmában hallotta, de Józsibá már kapatos volt, és nem tudta rendesen elmondani, min is kellene megsértődni, annak küldenek e-mailt. Mondjuk, aki meg tudja kapni a villanylevelet, az már máshol is olvashatta a neten, de mindegy, ne hasogassuk már azokat az őszbe csavarodott szőrszálakat. Akinek meg se gépe, se netje, sesemmi, azt meg felívják telefonon. „Csókolom, Józsefné, jókedvűnek tetszik lenni? Ó, hát az nagy baj, pedig hát ez a Vona mit mondott már, hát tessen szíves lenni már nagyon mérgesnek lenni?! Mindjárt felsorolom, hogy milyen szavakat használt Önre, kedves Józsefné, majd ettől felháborodik rendesen, tessék csak megnyugodni!”

Remélem, legalább jó kurva drága kampány lesz.