Valamitől nagyon félhetnek a pécsi városházán

2017. szeptember 6. 15:28 2017. szept. 6. 15:28

A csütörtöki közgyűlés előtt bő fél nappal kitalálta az önkormányzat, hogy regisztrációhoz köti az azon történő részvételt, a visszajelzésre két óránál kevesebbet adtak. Ilyet még nem pipáltunk.

Amint azt mi is megírtuk, igencsak eseménydúsnak ígérkezik a szeptember 7-i pécsi közgyűlés. A múlt heti puccs után, amit egyébként stratégiai döntéselőkészítő/döntéshozó testületnek eufemizálnak, eléggé paprikás a hangulat, az ellenzéki pártok készülnek is rendesen a grémium ülésére.

Az önkormányzatnak szerda délután sikerült még olajat öntenie a tűzre. 15 óra 7 perckor egy levél landolt szerkesztőségi email-címünkön, melyben azt írták,

[size="22"]a várható fokozott érdeklődésnek megfelelően a csütörtöki közgyűlésen való sajtórészvétel regisztrációhoz kötött.[/size]

A visszajelzésre szerda 17 óráig adtak időt, ha valaki lecsúszik, így járt.

Megjegyeznénk, hogy a közpénzből működő, a közpénzek - elviekben - felelős gazdájaként funkcionáló önkormányzat közgyűlését néhány zárt ülésszakasztól eltekintve bejelentkezés nélkül lehet látogatni. A terem szép nagy, hely is van benne bőven, értetlenül állunk azelőtt, hogy miért döntött most a regisztráció mellett a városháza.

Reméljük, holnap nem pattanunk le az ajtóról.