A szerzőkről és a könyvekről szól a délutáni éjszaka

2017. szeptember 16. 09:42 2017. szept. 16. 09:42

Hagyján hogy soha nem érhet véget, de már délután háromkor elkezdődik szombaton Pécsen a Könyvek éjszakája. A Matyi Dezső hagyta űrt minden tekintetben betölteni iparkodó Libri Budapesten kívül a baranyai megyeszékhelyen népszerűsíti az olvasást sztárséffel és stand-up comedy nagyágyúval.

Budapesti könyvpalotáján kívül Pécsett, az Irgalmasok utcai boltjában tartja meg a Matyi Dezső-féle könyvbirodalom jobblétre szenderülésével keményen előretörő Libri az Olvasás éjszakája nevű rendezvényét.

Délután háromtól Bernáth József, hazánk egyik legismertebb séfje könyvbemutat és dedikál, sőt, az ígéretek szerint hasznos konyhai tippeket is ad.

Négy órától a kufliké a főszerep, a hősöké, akik már a mozikat hódítják. Most A kuflik és a nagy eső című bábmesével, a szervezők pedig kreatív kézműves foglalkozással készülnek.

Ötkor Fábián Janka számos hazai bestseller szerzőjeként boszorkányságról, női hősökről és történelmi korokon átívelő szerelmekről mesél az érdeklődőknek.

Hat órától Homonnay Gergely, a Puszi, Erzsi című könyv szerzője mesél sikereiről és a világuralomra törő macskák mindennapjairól.

A délutáni éjszakát Dombóvári István, a stand-up comedy hazai fenegyereke zárja idén megjelent könyvével, a Félkövérrel.