Két nagyon pozitív sofőrrel futottak össze a baranyai rendőrök

2017. október 2. 11:15 2017. okt. 2. 11:15

Komlón és Sellye közelében is fennakadt egy-egy ittas sofőr a rendőri ellenőrzés során. Előbbinek nem segített sokat az sem, hogy kidöntött egy tűzcsapot, majd az árokban állt meg a kocsival.

Komlón egy 46 éves helyi férfit igazoltattak a rendőrök október 1-jén 4 óra 15 perckor, aki személygépkocsijával letért az úttestről, kidöntött egy tűzcsapot, majd a vízelvezető árokba hajtott Komlón, az Ipari úton.

A balesetben a sofőr könnyű, a mellette utazó 46 éves komlói nő pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

A férfivel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért vele szemben további mintavételre került sor, ahol az orvos megállapította az alkoholos befolyásoltságot, így K. Gábor vezetői engedélyét a rendőrök elvették. A gépjárművezető ellen a Komlói Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Ugyanezen a napon 14 órakor Sellye közelében igazoltattak a rendőrök egy gépkocsivezetőt, akinél felmerült a gyanú az alkoholos befolyásoltságra.

A 46 éves kisvaszari férfinál szintén pozitív értéket mutatott az alkoholteszter, ezért a rendőrök előállították további mintavételre, ahol az orvos megállapította az alkoholos befolyásoltságot, így a férfi vezetői engedélyét a rendőrök elvették. A gépjárművezető ellen a Siklósi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.