Saját oszlopán gecizte Orbánt Simicska

2017. október 3. 10:40 2017. okt. 3. 10:40

Simicska Lajos egykori Fidesz-pártpénztárnok egy ideje már nincs jóban Orbán Viktorral, főleg, miután az utóbbi időkben súlyos büntetésekkel terhelik a Jobbikhoz hasonló plakátok miatt. Simicska most egy zseniális húzással mutatott be a kormánynak.

Simicska Lajost az ág is húzza. Miután összeveszett Orbánnal két éve, a cégei sem teljesítenek olyan jól, szeptember végén pedig akkor büntetéseket helyezett kilátásba neki a Fidesz az állami szervezeteken keresztül (a Jobbik, és a Jobbik plakátjaira igencsak hasonlító plakátok miatt), hogy kénytelen volt kimondani: nem fog politikai és közéleti tárgyú hirdetéseket felvenni hirdetőcégeivel.

Úgy tűnik, a méreg jobban dolgozott Simicskában, ugyanis keddre virradóra saját kezűleg graffitizte fel a cégei birtokában lévő hirdetőoszlopokra, hogy "Orbán egy geci". (Ez volt a híres-hírhedt szakítómondata is kettejüknek.)

Az Index cikke szerint Simicskát az ötödik oszlopnál "kapták el" a rendőrök, akik igazoltatták. Simicska az Indexnek megerősítette, tényleg ő személyesen fújta fel a feliratokat a hirdetőoszlopokra, a kabátja pedig a munka közben lett koszos.

A cikk szerint "Simicska Lajos ellen saját cége, a plakáthelyeket kiadó Euro Publicity Kft. tehetne feljelentést rongálásért. Ez várhatóan nem fog megtörténni."