Hoppál Péter nem figyelt a fociórán

2017. október 3. 11:22 2017. okt. 3. 11:22

Hódít a testcsel a baranyai fideszes politikus között: Bánki Erik után Hoppál Péter is így rázta le a 444 videós stábját. Bár sikerült, azért neki van még mit gyakorolni.

Az első igazán bámulatos politikusi testcsel Bánki Erikhez kötődik. A Mohácsról indult parlamenti képviselőt elsumákolt cégéről és millióiról faggatták volna a 444 munkatársai, a válasz különösen izgalmas lett volna röviddel az „elvesztette közpénz jellegét” sikermondata után. Ám a láblabdajátékban gyakorlatlan pesti fiúk nem voltak ellenfelek a baranyai megyei másodosztályban edződött egykori focistának, úgy hagyta őket faképnél, hogy egy kamerával a kezében Sergio Ramos sem tudta volna megállítani.

A minap újabb baranyai politikus mutatott be bravúros testcselt. Ezúttal Hoppál Péter nem akart válaszolni, ezúttal az őcsényi szégyenletes botránnyal kapcsolatos kérdésre, mert hát nem is volt itthon éppen. Ám azért az jól látszik, hogy a kulturális államtitkár inkább kórusokban edződött, mint a gyepen. Baranyai kollégájával ellentétben sokkal inkább tűnt úgy, mintha elfelejtette volna, hogy a borzalmasan hamisan éneklő parlamenti díszhuszároknak kell azonnal felzárkóztató énekórát tartania.

Legyünk őszinték, egy László Petránál esélye sem lett volna a pécsi parlamenti képviselőnek.