Szabadszáj – itt most jól beolvashat!

2017. október 6. 10:54 2017. okt. 6. 10:54

Civil fórumra várják október 11-én a város meghatározó ellenzéki és kormánypárti politikusait - na meg Önt! Gyámság alatt a városvezetés, politikai függőségben vergődik Pécs, kiárusítják az önkormányzati vagyont – itt most mindenki elmondhatja, mit gondol a város állapotáról és arról: hogy lehet innen kitörni.

Október 11-én este hatkor újra a pécsi közélet iránt érdeklődők előtt nyílik meg a Corso Hotel. Az Ágoston Andrea szervezte Szabadszáj fórum aktuális fejezete az Ígéretek földje címet kapta. „A gyámság alá helyezett városban nincsenek munkahelyek, az átlagbérek jóval az országos átlag alatt vannak, a közlekedés összeomlóban, az utak állapota kriminális. Egyetemi oktatók, pedagógusok élnek egzisztenciális függésben a politikától, elkezdődik az önkormányzati vagyok kiárusítása” – áll a program Facebook-eseményének leírásában.

A szervező Ágoston Andrea arra buzdít mindenkit: jöjjön el és mondja el a véleményét arról, hogyan került Pécs ebbe a szörnyű helyzetbe és miben látja a kiutat.

Akik biztosan beszélnek erről:

  • Tóth Bertalan (MSZP)
  • Szakács László (MSZP)
  • Kunszt Márta (DK)
  • Körömi Attila (volt Fideszes országgyűlési képviselő)
  • A szervező a város vezetőit (minden lehetséges vezetőjét) is meghívta, a résztvevők listája folyamatosan bővül.

    A lényeg azonban, hogy ha nem akarja, hogy a közöny végezzen a várossal, jöjjön el – a fórumon minden véleményt meghallgatnak és tiszteletben tartanak.