Beteg gyerekével együtt tettek utcára egy nőt Pécsen

2017. október 10. 11:58 2017. okt. 10. 11:58

Beteg gyerekével együtt tett utcára egy 55 éves nőt Pécsen a végrehajtó, a nő két hiteltartozást nyögött. Magyarország senkit nem hagy az út szélén.

Egy 55 éves nőt és annak 21 éves sérült fiát tett utcára hétfőn a végrehajtó Pécsen, miután házát elárverezték.

Az RTL Klub Híradója szerint a nő 2014 óta nem tudta fizetni két hitelét - amelyből az egyiket sérült gyermeke speciális kezelésére vett föl, a másikat a házra -, előtte pedig férje is elhagyta. A fiú nyitott gerinccel született, újra kellett éleszteni újszülött korában, 5 éves korában epilepsziás tünetei is voltak. A fiúnak nyugalom kellene a kezeléséhez, önellátásra pedig képtelen.

Beteg gyermekével lakoltatták ki

Nem kegyelmezett a végrehajtó, beteg gyermekével lakoltattak ki egy 55 éves asszonyt hétfőn délelőtt Pécsen. Az édesanya a beteg gyermekkel délelőtt utcára került. Még késő délután sem tudták, hol alszanak majd.

A nő az eddigi kilakoltatási határozatokat megfellebbezte, egy otthonvédő csoport is segítette, ám ennek ellenére hétfőn el kellett hagynia a kertes házát a gyerekével.

A nő több órán keresztül nem tudta, hogy hol lesz fedél a fejük fölött, a kilakoltatás miatt kihívott rendőrök végül a kapitányságra vitték, ott vártak több órát, mire a nő egy ismerőse jelentkezett, hogy ideiglenesen pár napra be tudja fogadni a bajba került családot.