Soros-konzultáció: Kubatov és a Fidesz kiemelten számít a polgármesterekre

2017. október 12. 10:37 2017. okt. 12. 10:37

És ezt meg is írta nekik levélben a kormánypárt ügyvezető alelnöke. Mert hogy a figyelem felhívása a Soros-elleni kiállás fontosságára fontos nemzeti ügy, a polgármesterek nélkül aligha sikerülne. Mielőtt még bottal hajtanák el a Soros-ellenes, ámde konzultációpárti fideszes aktivistákat.

A Pécsi STOP-nak szerdán sikerült elfognia Kubatov Gábor, a Fidesz ügyvezető alelnökének október ötödikei levelét. Mivel minden szava arany állítmány, nem szívesen fosztjuk meg olvasóinkat a teljesség élményétől, de azért röviden összefoglalnánk:

Fidesz-KDNP – nemzeti konzultáció – Soros-terv – határkerítés lebontása, közép-európai országok megbüntetése – nemzeti ügy – fórumok, standok, kitelepülés – a Fidesz számít a polgármesterekre.

És akkor a teljes levél:

„Tisztelt Polgármester Asszony/Úr!

Tisztelt Képviselő Asszony/Úr!

A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség és a Kereszténydemokrata Néppárt országgyűlési képviselőcsoportjának kezdeményezésére Magyarország Kormánya nemzeti konzultációt indít a Soros-tervről.

A Fidesz élesen és határozottan elutasítja a "Soros-terv" minden pontját. Továbbra sem támogatjuk, hogy évente egymillió migránst engedjenek be Európába. Ellenezzük a határkerítés lebontását, a migránsoknak szánt 9 millió forintos segélyt, a kötelező kvótát, és visszautasítjuk a közép-európai országok megbüntetését is.

A bevándorlás nem pártügy, hanem nemzeti ügy, amely évtizedekre meghatározza egy ország sorsát, ezért kérünk mindenkit, hogy vegyen részt a "Soros-tervről" szóló nemzeti konzultációban.

A konzultáció október elején indul és november közepéig tart. Ez idő alatt a Fidesz helyi szervezetei fórumok szervezésével, utcai standolással és a választópolgárok felkeresésével szeretné felhívni minden ember figyelmét a Soros-terv elleni kiállás fontosságára.

Ebben a munkában kiemelten számítunk Önre!

Ne feledje, a jövőnkről van szó!

Budapest, 2017. október 05.

Tisztelettel:

Kubatov Gábor

ügyvezető alelnök”