Meddig züllik még a közlekedési morál?

2017. október 13. 16:43 2017. okt. 13. 16:43

Szinte nem múlik el hét, hogy ne jelentkeznénk olyan pécsi videóval, amelyen valamilyen közlekedési anomália, KRESZ-agygörcs, a szabályok kardélre hányása látható. Tényleg egyre hülyébbek vagyunk, vagy csak több a fedélzeti kamera?

A legemlékezetesebb videós anyagunk talán az volt, amikor egy sárga zöldségesrekesz - és egy buszmegállóban parkoló Daciás hölgy – miatt állt a kereszteződés közepén az egyik pécsi csuklósbusz. Az ügyben végül eljárást indított a rendőrség.

Van persze lejjebb, amikor a buszmegállóban szabálytalanul parkolók a középső ujjukkal mondják el, mennyire idegesíti őket, ha a helyi járatú busz vezetője rájuk dudál.

Aztán persze voltak viccesebb jelenetek is, amikor a nemzeti színház díszletesei egyszerűen arrébb tették a rossz helyen parkoló autót.

Ám hogy ne csak az autósokról szedjük le a keresztvizet, nemrég közöltünk egy olyan összeállítást is, amelyen gyalogosok rohannak a vesztük felé, és nem rajtuk múlik, hogy nem sikerül nekik.

A sort folytathatnánk a végtelenségig, a lényeg: egyre többen érzik úgy, hogy csökken a közlekedési morál Pécsen (is), egyre több az idegbeteg sofőr, a lerúgott visszapillantó tükör, a buszmegállóban parkoló-pakoló autós, a busz elé rohanó gyalogos, a helytelenkedő biciklis.

Az Ön véleménye is számít, szavazzon oldalunkon, ha pedig valami nagy hülyeséget lát, küldjön nekünk fotót, videót.

[vote="24"]