Pangó KFC-t fotózott olvasónk a pécsi Árkádban

2017. október 17. 14:36 2017. okt. 17. 14:36

Érdekes fotót kaptunk olvasónktól, aki kedden ebédidőben kereste fel az Árkád ételudvarát. Eszerint ottjártakor enyhén szólva sem taposták egymást az emberek a KFC-nél. Igen, annál a gyorsétteremláncnál, melynek egy budapesti étterméből vasárnap kidobott a biztonsági őr egy vásárlót, ráadásul meg is verte. Kétszer.

A hétfő egyik legtöbbeket megmozgató híre volt, hogy kidobta és megverte egy budapesti KFC biztonsági őre az Index újságíróját, Szabó Zoltánt vasárnap este, miután a bunkó kiszolgálás miatt kérte a panaszkönyvet. Szabó a Facebook-posztja szerint ezután megpróbált bemenni, de úgy, hogy ezt már videóra veszi, az őr azonban ismét megverte, és nem engedte be az üzletbe.

A hír kipattanása után a KFC Facebook-oldalára ömleni kezdtek a negatív kommentek, miközben a gyorsétteremlánc egészen hétfő este hétig néma maradt. Ekkor aztán Fukcius Tamás, a KFC regionális igazgatója közleményt adott ki, melyben sajnálkozását fejezte ki az eset miatt. A biztonsági őrt, mely egy alvállalkozó biztonsági szolgálat alkalmazottja volt, elbocsátották, a KFC műszakvezetőjét pedig felfüggesztették.

A Facebookon eközben sokan annak adtak hangot, hogy a fenti bánásmód miatt többet nem fogyasztanak a KFC-ben.

Hogy ennek köze lehetett-e ahhoz, amit a Pécsi STOP olvasója fotózott kedd délben az Árkádban, azt nem tudjuk, mindenesetre érdekes egybeesés.

Az alábbi kép nem sokkal 13 óra előtt készült, az érdekes pedig az, hogy szemmel láthatóan senki nem ostromolta ekkor a KFC-t, miközben információink szerint a környező kajáldáknál sorban álltak az ebédelők.