Devizahitelek: Siklóson és Szigetváron várják a károsultakat

2017. november 13. 13:18 2017. nov. 13. 13:18

A szocialista párt képviselői a múlt héten csaknem kilencven helyszínen várták a hitelkárosultakat fogadóóráikon. Baranyában szerdán Siklóson, csütörtökön Szigetváron a sor, Szakács László ad tájékoztatást, tanácsot és jogsegélyt.

Az MSZP parlamenti képviselői és képviselő-jelöltjei országszerte közel 90 helyen tartottak fogadóórát a múlt héten, kimondottan a devizahitel-károsultaknak, akikről a kormány és a nemzeti bank finoman szólva is levette a kezét.

Tóth Bertalan parlamenti képviselő Pécsett, a párt kertvárosi irodájában várta az érdeklődőket. A baranyai politikus korábban többször kifejtette: sokkal több értelme van ennek, mint parlamenti vitanapokon tölteni az időt.

Szakács László ügyvéd, az MSZP baranyai parlamenti képviselője folytatja a sort a megyében. A képviselő szerdán Siklóson, a Felszabadulás utcai képviselői irodában várja a hitelkárosultakat és érdeklődőket délután fél négykor. A képviselő csütörtökön fél ötkor Szigetváron a Vigadóban tart fogadóórát ugyanebben a témában. Az érdeklődők tájékoztatásra, tanácsokra és jogsegélyre számíthatnak.