Dombóváron védi az országot az ufók kedvenc rendőre

2017. november 14. 10:10 2017. nov. 14. 10:10

Ha még nincs programja, meghallgathatja ma este hatkor Dombóváron, hogy miként védi meg Magyarországot Potápi Árpád államtitkár és Georg Spöttle, a biztonságpolitikai szakértő, akiért rendszeresen házhoz mentek a földönkívüliek.

A dombóvári lakossági fórum házigazdája a térség fideszes parlamenti képviselője, Potápi Árpád államtitkár lesz, az előadó pedig Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő. A kedd esti programnak az Apáczai szakközépiskola ad otthont.

Spöttle már máskor is megfordult a régióban, Kozármislenyben nemrég Hoppál Péter társaságában óvta a hazát. Mármint a miénket. A Fidesz-módszer mindenhol majdnem ugyanaz: az aktuális biztonságpolitikai szakértőt egy helyben ismert államtitkárra akasztják, és az ország már meg is van védve, hiszen ott a szavahihető helyi politikus és a vitán felül álló hozzáértőember, márpedig ha ők ketten mondják, hogy Soros-terv, meg migránsok, akkor abban kár kételkedni.

Hacsak a kalandos életű biztonságpolitikai szakértőről ki nem derül, hogy az idegenektől nem a migránsválság beköszönte óta irtózik. Spöttle, a német ex-rendőr részt vett libanoni, szír, délszláv és öbölháborús kalandokban is – legalábbis úgy tudni -, ám ezek mind eltörpülnek ahhoz képest, hogy a kilencvenes években rendszeresen megkörnyékezték az ufók. A több alkalommal és formában lezajlott harmadik típusú találkozások és az általuk inspirált kutatások nyomán nemcsak Németországban vált a szürke idegenek szakértőjévé, de az 1994-es budapesti UFO-kongresszuson is fellépett.

Ha részletesen is szeretné megismerni a hazánkat mindenféle idegenektől államtitkárokkal védő egykori rendőrt roppant színes életútját és hátborzongató ufókalandjait, a 444.hu-n mindent megtalál, vagy legalábbis több mint eleget.

Spöttle érkezése magas labda volt Dombóvár kendőzetlenül Star Wars rajongó polgármesterének, így Szabó Loránd Facebook-oldalán igen szórakoztató vita alakult ki. Itt például az is kiderül, hogy a vérig sértett szakértő célja igazából az, hogy Dombóvárnak is fideszes polgármestere legyen. Nagy kérdés, hogy ez miként függ össze akár az ufókkal, akár biztonságpolitikai kérdésekkel.