Ablakot törtek, két nőt és egy férfit megvertek Pécsett

2017. november 17. 14:51 2017. nov. 17. 14:51

Mentő is kellett a minap a Fischer Béla utcába, ahol egy székkel tört be egy ablakot két férfi, majd három embert bántalmaztak is.

Az eset még november 15-én a déli órákban történt, két szirénázó mentőautó és egy rendőrautó száguldott a Budaiváros városrészben található Fischer Béla utcába - értesült portálunk.

Az ügyben megkerestük a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságot, ahonnan megtudtuk a részleteket is.

Eszerint november 15-én 12 óra 30 perc körül Pécsett, a Fischer Béla utcában két férfi egy székkel betörte egy ház ablakát, majd a szomszéd ház előtt egyikőjük két nőt bántalmazott. Ezután a férfiak bementek a házba, és ott ismét bántalmazták az egyik nőt, valamint egy férfit is. A férfit a mentők kórházba szállították, a nők elsődlegesen könnyű sérüléseket szenvedtek. Az elkövetők felkutatása folyamatban van. Az ügyben a Pécsi Rendőrkapitányság garázdaság vétség miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen."

Péntek reggel ismét megkérdeztük a rendőrséget, hogy keresik-e még az elkövetőket, vagy sikerült őket kézre keríteni. Válaszuk szerint az ügynek péntek 13 óra körül még nem volt gyanúsítottja, további tájékoztatást a nyomozás érdekeire való tekintettel pedig nem kívántak adni.