Négy körözöttet kaptak el Pécsett

2017. december 4. 11:38 2017. dec. 4. 11:38

Négy körözött férfit kerítettek kézre a rendőrök vasárnap a baranyai megyeszékhelyen.

Egy 22 éves komlói férfit igazoltattak a rendőrök december 3-án 12 óra körül Pécsett, a Papkert utcában. Az adategyeztetés során kiderült, hogy a férfi ellen a Pécsi Járásbíróság lopás miatt adott ki elfogatóparancsot, ezért elfogták és őrizetbe vették.

Ugyanezen a napon 14 óra 25 perckor Pécsett, a Csontváry utcában igazoltattak a rendőrök egy 46 éves pécsi férfit, aki ellen a Pécsi Járásbíróság kábítószer birtoklása miatt adott ki elfogatóparancsot, ezért a férfit a rendőrök elfogták, majd őrizetbe vették és átadják a körözést elrendelő szervnek.

Szintén vasárnap, 19 órakok a belvárosban igazoltattak rendőrök 19 órakor egy 54 éves pécsi férfit, akiről az adategyeztetés során kiderült, hogy ellene a Kaposvári Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot csalás miatt, ezért a rendőrök őt is elfogták, őrizetbe vették és átadják a körözést elrendelő szervnek.

A negyedik delikvens este fél tizenegy előtt akadt horogra. Ő egy 42 éves pécsi férfi volt, akit járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt köröztek. Őt a Kodó dűlőben kapták el a hatóság munkatársai. A Pécsi Törvényszék elfogatóparancsa alapján keresett férfit a rendőrök elfogták, előállították és átadták a körözést kibocsájtó szervnek.