Pécsi postapusztulat: erről is a város tehet?

2017. december 7. 16:56 2017. dec. 7. 16:56

A Magyar Posta szerint az önkormányzat a felelős azért, hogy áldatlan állapotok vannak az egyik pécsi külvárosi hivatalban, legalábbis az RTL híradójának megkeresésére ezt mondták.

Arról, hogy télen néha döglött pontyba, nyáron olykor patkányokba botlik a gyanútlan ügyintézni kénytelen polgár az egyik egyébként igen lepusztult pécsi külvárosi postahivatalban, nemrég írtunk:

Megtaláltuk a postahivatalok földi poklát

Megtaláltuk a magyar postahivatalok dantei gyöngyszemét. Ha az alvilág egyszer úgy dönt, hogy förtelmes katonáit éppen a királyi posta egyik épületén keresztül okádja a Földre, akkor azt itt fogja megtenni. Ha talál lepusztultabbat, könyörgünk, szóljon nekünk! A borzalomra olvasónk hívta fel a figyelmet, és mindjárt néhány fotóval is megajándékozott minket.

Az ügyet az RTL stábja is feldolgozta a december 6-ai híradóban:

Mint kiderült, sokan tényleg undorodnak már odamenni is, ám van, aki beéri azzal, hogy a postások kedvesek, és – érthető módon – itt nem kell sokat sorban állni.

A legérdekesebb talán a Magyar Posta Zrt. reakciója volt. Amint a videó végén hallható, szerintük az áldatlan állapotokról az önkormányzat tehet, mivel a helyiséget tőlük bérlik.