Beleokádtak a Pesti Srácok a pécsi közéletbe

2017. december 8. 15:25 2017. dec. 8. 15:25

A Pesti Srácok nevű trollhányás csütörtöki cikkével olyan mélyre süllyedt, hogy oda már a Mariana-árokba ásott pöcegödörből is csak fentről lehet integetni. Sorosozás örvén pécsi fiatalokat vettek elő – pontosabban a szüleiket!!

Ha ma még nem üvöltött vörös fejjel a képernyővel, akkor tessék:

A Pesti Srácok nevű akárminek sikerült összefüggést találni a Soros-terv és a pécsi vízműfoglalás között. Tessék kapaszkodni!

Az Emberség Erejével Alapítványt működtető munkatársak egyike Nyirati András. Na, az ő APJA Nyirati István, a Pécsi Vízmű utolsó vezérigazgatója. „A pécsi vízszolgáltatót a francia Suez nevű multicég tartotta a markában, mígnem a 2010-es kormányváltáskor a fideszes vezetés ki nem ebrudalta az országból” – írják ezek a Pesti Srácok.

Nem az a baj, hogy a vízműfoglalás 2009-ben volt. Nem is az, hogy a kiebrudalás a magyar adófizetők 3 milliárd forintjába került. Hanem hogy egy embernek az APJÁRÓL van szó.

Mert hát felemlegeti Mester Zoltánt, mint balliberális lap szerzőjét, Aradi Hangát, mint pécsi tüntetések állandó résztvevőjét. De Nyiratiról annyit tudtak előásni, hogy van neki apja.

Ahogy Tasnádi Zsófiát is ezzel vette a szájára ez a szenny. Tasnádi Péterrel, Pécs egykori szocialista polgármesterével. Aki végtelen méltósággal vezette a várost halálos betegen, aki szó szerint az utolsó pillanatáig minden nap bement dolgozni a hivatalába, egy olyan helyzetben, amikor a pécsi polgármesteri cím minden volt, csak irigylésre méltó sem. Tasnádi Péter egy igazán jó ember volt. Tudom, ismertem.

„Persze a gyermek nem vállalhat felelősséget szülei cselekedeteiért, az azonban mindenképp figyelemre méltó, miként kerülnek a milliárdos “filantróp”ernyője alá egykori balos politikusok és pécsi botrányhősök gyermekei” – szögezik le a Pesti Srácok már a cikk elején.

Remélem, a szüleitek egyszer nagyon szégyellnek majd titeket.