Iszlamizáció, migránsok százezrei - íme a Soros elleni pécsi nyilatkozat

2017. december 13. 17:38 2017. dec. 13. 17:38

Felkerült az önkormányzat honlapjára a Páva Zsolt által beterjesztett tiltakozó, Soros György elleni nyilatkozat. Röviden: Soros, Soros, Soros, SOROS, ja, és Soros. Csendben azért hozzátesszük: a nagy sorosozás közben éppen megszűnt Pécs önkormányzatisága.

A nyilatkozat előzménye, hogy egy pécsi és egy debreceni civil szervezet számára pályázati lehetőséget biztosít a Soros Györgyhöz köthető Nyílt Társadalom Alapítvány. Pécsett az Emberség Erejével Alapítvány ez a szervezet, mely például olyan elvetemült dolgokat művel, hogy megeteti a rászorulókat Gyárvárosban.

A hírre felpörgött a kormányzati propagandagép, és azóta olyan fokú sorosozás indult el, mint még talán sosem. Pécsett először Páva Zsolt egy interjúban mondta fel a kötelező kormányzati leckét, miszerint az alapítvány támogatásával Soros György a helyi választásba is be kíván avatkozni. Páva szerint Soros milliói a pécsi alapítványnál is a Soros-tervet lendítik majd előre, ezért pedig egy tiltakozó nyilatkozatot fogad majd el a december 14-i pécsi közgyűlés.

Az Emberség Erejével Alapítvány erre válaszul meghívta Páva Zsolt polgármestert, hogy közlemények és tiltakozó előterjesztés helyett inkább menjen el hozzájuk, és nézze meg, hogy mivel is foglalkoznak, és milyen lesz a támogatási programjuk.

Páva után a pécsi Fidesz-frakció is beleszállt térddel az alapítványba, ideológiai harcot, devianciát és hasonlókat emlegetve, most pedig felkerült a tiltakozó nyilatkozat az önkormányzat honlapjára előterjesztésként, melyet holnap kétséget kizáróan szándékegységben szavaz majd meg a testület kormánypárti többsége.

Magunk akarunk dönteni, nem kérünk Sorosból, nem kérünk a békétlenségből

Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlésének Nyilatkozata

Mi, Pécsiek, megdöbbenéssel értesültünk Soros György magyar-amerikai milliárdos spekuláns alapítványának tervéről, hogy vidéki kampányközpontok (irodák) létrehozásával befolyásolni akarja életünket, döntéseinket, választásunkat.

Mindezt annak érdekében, hogy Magyarországon olyan kormány alakuljon, amely - a magyarok akaratával ellentétesen - migránsok ezreinek, tíz- és százezreinek betelepítésével ellehetetlenítse a mai magyarok és leszármazottai, vagyis gyermekeink, unokáink és dédunokáink jövőjét, a keresztény Európa és Magyarország helyett egy vegyes, iszlamizált kontinenst és országot hozzon létre.

Mi, Pécsiek, nem kérünk ebből. Akaratunkat népszavazáson és nemzeti konzultáción egyaránt kinyilvánítottuk. Utóbbi eredménye ugyan még néhány napig nem lesz ismert, de bizonyosak vagyunk a Pécsiek szilárd véleményében, amely kiáll a mai, Magyarországot és Európát megvédeni akaró politika mellett. Szemben azokkal, akik Soros György félelmetes és veszélyes tervét támogatják idehaza és az Európai Unió testületeiben. Éppen ezért elutasítjuk Soros György iroda- és kampányközpont-nyitási tervét.

Felkérünk minden Pécsi Polgárt, vállalkozást, szervezetet, hogy ne adjon helyt a Soros-féle kampányközpontnak. Ne adjon tulajdonba, bérbe, használatba semmilyen helyiséget! Ne segédkezzen senki otthonunk, Európa, hazánk, Magyarország és szeretett városunk, Pécs jövőjének kockáztatásában, ne segédékezzen Soros György tervének megvalósításában.

Hoztuk e határozatot Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2017. december 14-ei ülésén, képviselői eskünk szerint és személyes meggyőződésünkből.

Pécs, 2017. december 14.

Dr. Páva Zsolt

polgármester

Azért a nagy sorosozás közepette van olyan dolog is, ami valós. Például az, hogy most szűnik meg éppen a pécsi önkormányzatiság:

9,5 milliárdot kap Pécs a kormánytól, cserébe mindenre ráteszik a kezüket

Két részletben 9,5 milliárdos mentőcsomagot kap Pécs a kormánytól, a pénzt azonban vissza is kell adni. Az önkormányzat önállóságának, vagyonelemeinek és adóinak lőttek a következő évekre. 9,5 milliárdos mentőövet dob a kormány a legalább 7,5 milliárdos hiánnyal küzdő Pécsnek, erről a Csizi-Hoppál-Páva-trojka számolt be a Pécsi Újság.hu-nak.