Szita Károly sem akar kimaradni a pécsi sorosozásból

2017. december 15. 14:54 2017. dec. 15. 14:54

Szita Károly polgármester is megnyilvánult a Soros-terv és a Soros-irodák ügyében. Kaposvár vezetője már egyenesen azt látta maga előtt, hogy februártól bevándorlási irodákat nyit Soros a magyar városokban, ahová márciustól indulhat a migráció. Rejtély, hogy mire alapozta ezt.

Szita Károly aggodalmaskodott pénteken délelőtt egy nagyot az állami tévében, természetesen a téma nem volt más, mint Soros György és a bevándorlás.

Szita arról beszélt, azért aggódnak a magyar polgármesterek, mert van egy olyan terv, ami szerint azokba az országokba telepítik a menekülteket, ahol kevesen vannak.

A hirado.hu cikke szerint Szita felszállt a pécsi sorosozós vonatra (biztos kellett a kormányhisztivel járó 15 perc hírnév), ugyanis arról beszélt, hogy a vidéki városokban "bevándorlásszervező irodákat" akarnak nyitni Sorosék, amiből kettő már meg is nyílt a hajdúsági és baranyai megyeszékhelyeken.

A polgármester úgy értesült, ezek az irodák a soros Györgytől érkező pénzt már februárban megkapnák, és márciusban meg is kezdődhetnének az akciók. Szita szerint a Soros-szervezetek már Kaposváron is elkezdték az ilyen jellegű szervezkedéseket, mivel az egyik civil szervezet azzal kereste fel a polgármestert, hogy meghívták egy találkozóra, ahol arról tájékoztatták, hogy 2017-ben, 2018-ban és 2019-ben kaphatnak pénzt a város civil szervezetei, ha teljesítenek bizonyos feltételeket.

„Az egyik fő feladat a hálózat kiépítése, a második, hogy egy képzésen kötelező részt venni, mert ez a pályázat elnyerésének egyik fő feltétele, a harmadik pedig az, hogy ha elnyerték a pályázatot, akkor azt követően mentort kapnak és kapcsolattartót, és a fő feladat az volna, hogy a lehető legtöbb emberrel kapcsolatba kell, hogy kerüljenek” – részletezte a hirado.hu-nak Szita.

Szita szerint a szándék egyértelmű, Soros Brüsszel hátán akarja a kötelező betelepítést elérni.

Mi ezt nem akarjuk, mert a biztonságunkat és nyugalmunkat érezzük veszélyben - magyarázta az állami tévében.