Összekapott a barátnőjével, szétverte a vonatajtót a sumonyi páncélököl

2017. december 16. 09:18 2017. dec. 16. 09:18

Mérgében pusztította el a vonatajtó ablakát egy férfi Pécs és Szentlőrinc között, miután összevitatkozott a barátnőjével.

Az eset még augusztus 23-án este történt, a rendőrség garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott az ügyben.

Eszerint a 20 éves sumonyi férfi ellen, aki a Pécs és Szentlőrinc között közlekedő személyvonatot rongálta meg 2017. augusztus 23-án este.

A rendőröket a jegykezelő értesítette arról, hogy a sumonyi megálló közelében egy férfi betört egy ablakot (a mellékelt fotó alapján egy beltéri kocsiajtó üvegéről van szó), majd a megállónál annak ellenére leszállt a vonatról, hogy a jegykezelő és a mozdonyvezető közölte vele, hogy értesítették a rendőrséget.

A rendőrök a nyomozás során az utasoktól kapott személyleírás alapján beazonosították a 20 éves sumonyi férfit, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerte tettét és elmondta, hogy a vonaton összeveszett a barátnőjével, majd mérgében ököllel betörte az egyik ablakot.

A gyanúsított ügyében folytatott nyomozást a Szigetvári Rendőrkapitányság a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.