"Anyádba!" – javasolta a harkányi alpolgármester

2018. január 10. 15:40 2018. jan. 10. 15:40

A hitleres-vicces után újabb ízléses Facebook-poszttal vétette észre magát Remmert "Endlösung" Ferenc fideszes harkányi alpolgármester.

Bár még messze nem futott be olyan karriert, mint a Facebook-grinderek Dél-baranyai nagyágyúja, az éjszakai közösségi fenyítések koronázatlan királya, a libsibolsik online ostora, a villányi posztgéppuska, Tiffán Zsolt, azért elég szépen zárkózik fel Remmert Ferenc, Harkány fideszes alpolgármestere.

Mint ismert, először egy hitleres-vicces poszttal vétette észre magát, még 2015-ben. A posztért később sajnálkozni volt kénytelen.

A mostani gyöngyszem sem rossz, itt egy Anyádba! feliratú tábla látszik, itt kell „befordulnia azoknak” a polgármester által jó igényesen megosztott poszt szerint azoknak, akik „kibeszélik a háta mögött, átverik vagy ok nélkül bántják”.

Azt nem tudjuk, hogy hányan veszik a szájukra Remmert Ferencet a háta mögött. Mi legutóbb akkor foglalkoztunk vele, amikor a város polgármesterével együtt busás jutalmat vett fel, miközben nemrég még segítségre szorult a fürdőváros. Előtte pedig akkor, amikor egy harkányi focikupán csak a hozzá köthető étteremben lehetett beváltani az ételbónokat, de a rendőrség végül megszüntette a nyomozást. Azt megelőzően pedig akkor, amikor a rendőrség nyomozni kezdett egy hozzá köthető ingatlanügyben.

Hogy most ezek miatt nekünk be kell-e fordulnunk anyánkba vagy nem, nem tudjuk eldönteni, valami érthetetlen oknál fogva a poszt ugyanis már nem látszik az alpolgármester idővonalán.