Videón, családapaként örült a Fidesz támogatásának a Fidesz-alelnök

2018. január 15. 13:50 2018. jan. 15. 13:50

Meglehetősen kínos történetbe szaladt bele a somogyi Fidesz: Gelencsér Attila elment egy kaposvári családhoz, ahol az apuka lelkendezett egy sort a fideszes családtámogatásról egy videón. A felvételből egyetlen dolog nem derült ki: az apuka "civilben" a kaposvári Fidesz alelnöke.

Gelencsér Attila somogyi fideszes országgyűlési képviselő látogatott el egy kaposvári családhoz, ahol az apuka lelkesen magyarázta el, hogy három gyerek mellett miért is nagyon jó a kormánypárt családtámogatási rendszere. A rezsicsökkentésről is szó esett, mint a másik üdvöt hozó rendelkezésről.

(A videó a cikkben található.)

Támogatott családok

Januártól tovább bővült a családtámogatási rendszer. Egyebek mellett nőttek az adókedvezmények és egyre többen veszik igénybe a CSOK-ot is. Ezeknek az intézkedéseknek is köszönhető, hogy a gyermekválallási kedv is egyre nagyobb Magyarországon - jelentette ki mai sajtótájékoztatóján Gelencsér Attila, a térség országgyűlési képviselője.

A kellően kampányízű videó a Kapos Ponton jelent meg, ám egy nüansznyinak tűnő, de fontos hiányra az ellenzéki Kapos-T hívta föl a figyelmet.

Nevezetesen hogy a nyilatkozó apuka, bizonyos Gáspár András "civilben" a kaposvári Fidesz négy alelnöke közül az egyik.

Valahol érthető, hogy ilyen fontos témákban, mint a családok támogatása és a rezsicsökkentés, csak olyanra bízzák a megszólalás lehetőségét, aki már bizonyított.