Így nem működik a közvilágítás a pécsi Káptalan utcában - fotók

2018. január 18. 09:13 2018. jan. 18. 09:13

Ha valaki este némi egyedüllétre vágyna a sötétben, de kint maradna a közterületen valami érthetetlen oknál fogva, és mindezt a pécsi történelmi belvárosban tenné, annak van egy tippünk: irány a Káptalan utca.

Nem mondhatnánk, hogy nagyon fényeskedik a közvilágítás a pécsi Káptalan utcában (Múzeumok utcája néven is ismert), szerda kora este hat óra előtt, valamint hét óra után kollégánkat a következő látvány fogadta:

Magányosoknak kiváló a hely, főleg, ha valamilyen dark ambient-zenét is hallgat az ember.

A közvilágítás a Káptalan utca teljes felső részén hiányzik, csak a Séta téri kanyartól égnek a lámpák.

Lazán kapcsolódó hírek:

Az OLAF-nak is gyanúsak lettek Orbán vejének közbeszerzései

Az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) súlyos szabálytalanságokat tárt fel 35 olyan, 2011-2015 közt kiírt és uniós pénzeket felhasználó közbeszerzésnél, melyeken az Elios Zrt. nyert. A tárgyalt időszakban Tiborcz István, Orbán Viktor veje még tulajdonos volt a cégben. A cég Pécsen is elnyert egy közbeszerzést.

Páva a hátát mutatta, mikor az OLAF-vizsgálatról kérdezték - videó

Mint ismert, az Európai Csalás elleni Hivatal (OLAF) bejelentette, hogy 35 olyan közbeszerzésénél találtak súlyos szabálytalanságokat, amelyeket az akkor még Tiborcz István által is tulajdonolt Elios Innovatív Zrt. nyert meg. Pécsen is ez a cég nyert anno, Páva Zsoltot a budapesti Soros-ellenes gyűlésen próbálták erről faggatni, nem sok sikerrel.