Elrabolta a volt feleségét, a vasvilla is előkerült

2018. január 28. 10:57 2018. jan. 28. 10:57

Akarata ellenére egy kocsiba tuszkolta volt nejét egy vásárosdombói férfi, majd otthonában fogva tartotta némi segítséggel.

Személyi szabadság megsértése bűntett, rongálás vétség, és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a Komlói Rendőrkapitányság négy vásárosdombói férfi ellen.

A megalapozott gyanú szerint egy 44 éves férfi 2017. június 6-án 5 óra körül megjelent Kaposszekcsőn, ahol a buszmegállóban várakozó volt feleségét – 41 és 31 éves társai segítségével – akarata ellenére a kocsiba rángatta, majd ezután a nőt vásárosdombói otthonába vitte.

A dulakodás során könnyű sérüléseket szenvedő nő telefonon kért segítséget élettársától, aki értesítette a rendőrséget, majd elindult Vásárosdombóra. Amikor a férfi odaért a volt férj házához, látta, hogy a nő épp az ablakon keresztül próbál kimenekülni, azonban a házban lévő személyek ezt megakadályozták. Ezután a volt férj és 19 éves fia meglátták az élettárs kocsiját az udvaron, majd kimentek a házból és egyikőjük egy vasvilla nyelével, a másik pedig egy vascsővel ütötte az autót, a jármű szélvédője berepedt, a visszapillantó tükre letört.

A kocsiban ülő férfi az üvegszilánkoktól könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrök elfogták a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható négy férfit, majd kihallgatták őket gyanúsítottként.

A gyanúsítottak ügyében folytatott nyomozást a rendőrség a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.