Többször is rájárt a gázolajra - ez lett a veszte

2018. január 31. 13:25 2018. jan. 31. 13:25

Több alkalommal is gázolajat lopott egy gerjeni férfi egy Tolna megyei telephelyről még tavaly november és december hónapokban, végül az utolsó kalandja után a körzeti megbízottal találkozott.

Még tavaly november 19. és december 18. között lopott többször is egy Tolna megyei telephelyről egy gerjeni férfi gázolajat - olvasható a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

A 36 éves férfi a nyomozás adatai szerint 2017. november 19-e és december 18-a között több alkalommal lopott gázolajat egy gerjeni telephelyről. Amikor a 36 éves férfi december 18-án hazaindult a lopott üzemanyaggal, a körzeti megbízott tetten érte.

A rendőrök a férfit előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során beismerte a bűncselekmények elkövetését. Az eljárás során szabadlábon védekezhet.

A Paksi Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya többrendbeli lopás vétség, valamint lopás kísérlet vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást, amelyet nemrég befejeztek és az ügyet vádemelési javaslattal az ügyészségnek a napokban átadták.