Végigjárta a szállodákat, csak éppen fizetni nem sikerült neki

2018. február 8. 09:28 2018. feb. 8. 09:28

Több harkányi és mohácsi hotelben is megszállt egy mohácsi férfi, azonban sehol sem egyenlítette ki a számlát a távozás után.

Egy harkányi szálloda vezetője tett bejelentést a rendőrségre február 7-én 7 óra 30 perckor arról, hogy az egyik vendégük fizetés nélkül távozott a hotelből.

A siklósi rendőrök az adatgyűjtés során megállapították, hogy a férfi bejelentkezéskor valótlan adatokat adott meg. A megadott személyleírás alapján a rendőrök két órán belül beazonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 43 éves mohácsi férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

A férfi a rendőröknek elmondta, hogy 2017 decembere és 2018 februárja között több harkányi, illetve mohácsi hotelben is megszállt, ahol a bejelentkezéskor hamis adatokat adott meg, majd minden alkalommal fizetés nélkül távozott. A férfi a bűncselekményekkel többszázezer forintos kárt okozott a szállodáknak.

A gyanúsított ellen a Siklósi Rendőrkapitányság hamis magánokirat felhasználás vétség, valamint csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz.